Γυναικείο ξύρισμα.Μια ξεχωριστή διαδικασία περιποίησης του δέρματος της γυναίκας

3 Δεκεμβρίου 2019
woman-shaving-1200x600.jpg
Γυναικείο ξύρισμα. Μια ξεχωριστή διαδικασία περιποίησης του δέρματος της γυναίκας

Σύμφωνα με μελέτες (δρ. Μιχελάκης) τα δύο φύλα διαθέτουν τελείως διαφορετική σύσταση δέρματος, καθώς η γυναίκα  σε αντίθεση με τον άνδρα έχει πιο λεπτό, ξηρό  και ευαίσθητο δέρμα και με χαμηλότερη πυκνότητα σε κολλαγόνο,  με αποτέλεσμα εκείνη να βάλλεται περισσότερο από το γήρας, την υπεριώδη ακτινοβολία, το κάπνισμα και το πέρασμα του χρόνου. Αλλά «κάθε όμορφη γυναίκα είναι και ευαίσθητη», (Οβίδιος) γι’ αυτό και είναι σημαντικό να περιποιείται το δέρμα της και να χρησιμοποιεί τα δικά της προϊόντα περιποίησης, κάτι που οι γυναίκες το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους και έχουν μάθει να ζουν με αυτό. Στη διευκόλυνση, φυσικά, του έργου τους έχουν συμβάλλει πολλές εταιρείες καλλυντικών προϊόντων, ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα γρήγορα και με διάρκεια!

Έτσι, η εταιρεία ξυριστικών προϊόντων Realshave.gr πρωτοπορεί  προς όφελος των γυναικών  για να τις απαλλάξει από τον πόνο και τους ερεθισμούς του ξυρίσματος και να διαφυλάξει την ομορφιά και τη νεότητα του γυναικείου δέρματος, με την Κρέμα ξυρίσματος για γυναίκες  με  argan oil  (βιολογικό αργανέλαιο)  για ενυδάτωση της περιοχής, αποδυνάμωση των τριχών και γρήγορο πέρασμα της λεπίδας. Επιπλέον, προνόησε για περισσότερη ενυδάτωση με διάρκεια  της αποτριχωμένης πλέον περιοχής με την Λοσιόν ενυδάτωσης  για γυναίκες με argan oil.

Ακόμη, η Realshave.gr μερίμνησε και για το εργαλείο ξυρίσματος,  καινοτομώντας και πάλι, προσφέροντας ξυράφι  με πολλές λεπίδες (εξα- λέπιδο και πεντα- λέπιδο) καθώς  και στρώμα με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera  στο πάνω μέρος του. Η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία, καθώς το ξυράφι με πολλές λεπίδες εξασφαλίζει ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς, κοψίματα και κοκκινίλες του δέρματος. Επίσης, η Βιταμίνη Ε και το Aloe Vera  προστατεύουν το δέρμα της γυναίκας από μικρόβια και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα κάθε φορά που περνά το ξυράφι από την περιοχή.

Η ομορφιά της γυναίκας εξασφαλίζεται από πολλά σημεία χαρίζοντάς της την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που χρειάζεται για να νιώθει πάντα προσεγμένη και περιποιημένη. Ένα από αυτά είναι η βελούδινη αίσθηση του δέρματός της μετά από κάθε ξύρισμα, η διάρκεια του ενυδατωμένου δέρματος και φυσικά του αποτελεσματικού ξυρίσματος!