Συχνές Ερωτήσεις


 • ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 • ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τι διαφορά έχει η Παραγγελία με «Ξυριστικό Πλάνο» από την Παραγγελία «Εκτός ξυριστικού πλάνου» ; 

Εάν αγοράσετε προϊόντα με βάση το δικό σας «Ξυριστικό Πλάνο» τότε θα λαμβάνετε υπενθύμιση μέσω email/sms (δηλαδή ανάλογα με το διάστημα που έχετε επιλέξει ότι ξυρίζεστε στο ξυριστικό σας πλάνο) και κατόπιν επιβεβαίωσής σας θα σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Με το «Ξυριστικό Πλάνο» κερδίζετε  30% καλύτερες τιμές στα πλήρη πακέτα.Το Ξυριστικό Πλάνο ΔΕΝ εκτελείται αυτόματα ούτε είναι υποχρεωτικό. Αποτελεί μόνο μια υπενθύμισή σας. Δεν αποστέλλουμε τίποτα αυτόματα και χωρίς την δική σας επιβεβαίωση.Κατά την πρώτη σας παραγγελία στο Ξυριστικό σας Πλάνο θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε δηλαδή να δημιουργήσετε λογαριασμό.Εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό θα μπορείτε είτε να παγώσετε είτε να ακυρώσετε είτε να αλλάξετε το ξυριστικό σας πλάνο.

π.χ. Εάν υποθέσουμε ότι ξυρίζεστε 6-7 φορές την εβδομάδα τότε ανά  2 μήνες θα λαμβάνετε μια υπενθύμιση από εμας με email/sms εάν θέλετε να συνεχίσετε το ξυριστικό σας πλάνο ή να το τροποποιήσετε και κατόπιν επιβεβαίωσής σας θα σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 857 357 


Μπορώ να Αλλάξω/Παγώσω/Ακυρώσω το «Ξυριστικό πλάνο» μου;

Μα φυσικά!! Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή μπαίνοντας στον Λογαριασμό σας  και εν συνεχεία κλικάροντας στο Ξυριστικό Πλάνο.Εκεί μπορείτε να το Αλλάξτε, να το Παγώσετε ή να το ακυρώσετε με βάση τις ανάγκες σας.


Μπορώ στο Ξυριστικό Πλάνο μου να αλλάξω διεύθυνση, καθώς και να προσθέσω ή να αφαιρέσω άλλα προϊόντα;

Αφού συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στο Ξυριστικό σας Πλάνο. Εκεί μπορείτε να αλλάξετε διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων καθώς και να τροποποιήσετε το ξυριστικό σας πλάνο προσθέτοντας ή αφαιρώντας προϊόντα.


Δεν μπορώ να συνδεθώ στον Λογαριασμό μου ή έχω ξεχάσει τον κωδικό μου.

Εισέρχεστε στον Λογαριασμό σας.  Κάνετε κλικ στην επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου». Εισάγετε το email σας, κάνετε κλικ στην επιλογή «Αποστολή» και θα σας στείλουμε εμείς έναν κωδικό στα εισερχόμενά σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα email σας εάν δεν σας εμφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν και πάλι έχετε κάποιο πρόβλημα τότε πιθανότατα θα έχετε κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος όταν συνδεθήκατε για πρώτη φορά στο realshave με τα στοιχεία σας. Καλέστε μας στο 2310857357 και θα σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Πού και πώς αποστέλλονται οι παραγγελίες σας;

Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ελλάδα από την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta courier. O χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σε σχέση με τον προορισμό, χωρίς όμως να θεωρείται οριστικός.

1-2 Εργάσιμες Ημέρες για χερσαίους προορισμούς

2-3 Εργάσιμες Ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς

3-5 Εργάσιμες Ημέρες για απομακρυσμένους – παραμεθόριους προορισμούς.

 • Σε περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβεί τις 5 εργάσιμες ημέρες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Τα μεταφορικά είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 12€.
Για παραγγελίες κάτω των 12€ το κόστος είναι 3€ με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε.


Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;

Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε όλα τα προϊόντα της realshave. Εάν όμως αλλάξετε γνώμη για κάποιο προϊόν της εταιρείας μας, μην ανησυχείτε. Όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από την Realshave.gr καλύπτονται από την εγγύηση μας. Μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημέρες και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Ταιριάζουν όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές (Πενταλέπιδα “5Χ” και εξαλέπιδα SIXIE”) με όλες τις ξυριστικές λαβές (μηχανές) ;

Βεβαίως! Όλες οι ξυριστικές μηχανές ταιριάζουν με τις πενταλέπιδες και τις εξαλέπιδες ανταλλακτικές κεφαλές. Να σημειωθεί πως οι ανταλλακτικές μας κεφαλές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στις δικιές μας ξυριστικές μηχανές. Οπότε δεν ταιριάζουν σε άλλες μάρκες.


Ποια η ποιότητα των λεπίδων;

Οι λεπίδες μας κατασκευάζονται με τα υψηλότερα standards στη Γερμανία και στην Αμερική.

Οι εξαλέπιδες ανταλλακτικές κεφαλές διαθέτουν:

 • Λεπίδες σε σχήμα “L” για εύκολο ξέπλυμα
 • Amorphous Diamond Coated Blades: Λεπίδες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι με βάση την πιστοποιημένη πατέντα  ICE (ionic carbon edge) για βαθύτερο ξύρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • Λιπαντική λωρίδα με Aloe Vera και Βιταμίνη Ε για την αποφυγή ερεθισμών
 • Λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής, ιδανική για δύσκολες περιοχές ξυρίσματος (φαβορίτα, κάτω από την μύτη, πίσω στον σβέρκο,μπικίνι,γόνατο,αστράγαλο)
 • Είναι δερματολογικά ελεγμένες λεπίδες για ευαίσθητο δέρμα

Οι πενταλέπιδες ανταλλακτικές κεφαλές διαθέτουν:

 • Λεπίδες κατασκευασμένες σε απόσταση η μία από την άλλη για εύκολο ξέπλυμα
 • Μεγάλες, ενισχυμένες λιπαντικές λωρίδες πρίν και μετά τις λεπίδες με Aloe Vera, Βιταμίνη Ε και Shea Butter (Βούτυρο Καριτέ) για την αποφυγή ερεθισμών
 • Λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής, ιδανική για δύσκολες περιοχές ξυρίσματος (φαβορίτα, κάτω από την μύτη, πίσω στον σβέρκο,μπικίνι,γόνατο,αστράγαλο)
 • Είναι δερματολογικά ελεγμένες λεπίδες για ευαίσθητο δέρμα

Γιατί να αγοράσω τα ανταλλακτικά με τις έξι(6) λεπίδες και όχι αυτά με τις πέντε(5) λεπίδες;

Οι ξυριστικές μηχανές πολλαπλών λεπίδων έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν πιο βαθύ ξύρισμα. Αυτό ισχύει με τις δικές μας ανταλλακτικές λεπίδες, γιατί έχουν σχεδιαστεί με προηγμένη τεχνολογία. Οι ξυριστικές μηχανές των πέντε λεπίδων «5X» προσφέρουν βαθύ ξύρισμα. Οι ξυριστικές μηχανές των έξι λεπίδων «Sixie» προσφέρουν ακόμα πιο βαθύ ξύρισμα. Κάθε λεπίδα μετά την πρώτη επαναλαμβάνει τη διαδικασία. Όσο περισσότερες είναι οι λεπίδες τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί έχουν τοποθετηθεί σωστά, στη σωστή απόσταση και με βάση την προοδευτική γεωμετρία.


Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω ανταλλακτικό;

Οι ανταλλακτικές κεφαλές της realshave χάρη στα υλικά κατασκευής τους διαρκούν για αρκετά ξυρίσματα. Κανόνας δεν υπάρχει, καθώς εξαρτάται από τη χρήση. Ενδεικτικά, ένας αριθμός ξυρισμάτων θα ήταν 8 – 10 ξυρίσματα.

Για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια των ανταλλακτικών κεφαλών, αποθηκεύετε τη ξυριστική μηχανή σας με την κεφαλή προς τα πάνω, μακριά από υγρές επιφάνειες. Γενικά η συχνότερη αντικατάσταση μιας χρησιμοποιημένης ανταλλακτικής κεφαλής θα σας εξασφαλίσει ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και καψίματα. Επίσης η συχνότερη αντικατάσταση ανταλλακτικών κεφαλών συνίσταται για λόγους υγιεινής καθώς αποφεύγεται η συσσώρευση βακτηριδίων στις λεπίδες.


Είναι οι πενταλέπιδες και οι εξαλέπιδες ανταλλακτικές κεφαλές κατάλληλες για ξύρισμα στο κεφάλι και το σώμα;

Και οι πενταλέπιδες αλλά και οι εξαλέπιδες ανταλλακτικές κεφαλές ενδείκνυνται για το ξύρισμα στο κεφάλι, στο σώμα, στις μασχάλες καθώς και σε όποιο άλλο σημείου του σώματος εσείς επιθυμείτε. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε την ίδια ανταλλακτική κεφαλή για το ξύρισμα του κεφαλιού σας, της γενειάδας σας και του σώματός σας.


Γιατί «χρειάζεται» να χρησιμοποιήσω κρέμα ξυρίσματος;

Η κρέμα ξυρίσματος αποτελεί τον καλύτερο «φίλο» του ξυραφιού και του δέρματος.

Κρέμα Ξυρίσματος για Άνδρες

Οι τρίχες στα γένια σας είναι σκληρές. Εάν τις ακουμπήσετε με το χέρι σας θα καταλάβετε πόσο πολύ «τσιμπάνε». Αυτές οι σκληρές τρίχες είναι πολύ δύσκολες στην περιποίησή τους, δηλαδή στο να ξυριστούν όσο πιο κοντά στην ρίζα γίνεται. Η ανδρική κρέμα ξυρίσματος προσφέρει:

 • Ενυδάτωση. Οι τρίχες όταν ενυδατώνονται χρειάζεται να ασκούμε λιγότερη πίεση στην ξυριστική μηχανή κάτι που κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο και άνετο.
 • Λίπανση. Με την κρέμα ξυρίσματος εξασφαλίζετε λιγότερες τριβές καθώς βοηθάει τη λεπίδα να γλιστρά απαλά πάνω στην επιδερμίδα.
 • Φρεσκάδα. Η κρέμα ξυρίσματος αφήνει ένα ευχάριστο τελείωμα φρεσκάδας στο πρόσωπό σας. Η Realshave κρέμα ξυρίσματος με αλλαντοΐνη σας παρέχει όλα αυτά που προηγουμένως σας αναφέραμε.

Κρέμα Ξυρίσματος για Γυναίκες

Οι τρίχες στα πόδια σας όπως και στις μασχάλες σας είναι πολύ σκληρές. Εάν τις ακουμπήσετε με το χέρι σας θα καταλάβετε πόσο πολύ «τσιμπάνε». Με τη μοναδική κρέμα ξυρίσματος για γυναίκες της Realshave με σύνθεση Αrgan Οil (Αργανέλαιο) δε χρειάζεται να φοβάστε τίποτα! Σας προσφέρει λίπανση, για να γλιστράει το ξυράφι πάνω στην επιδερμίδα και ενυδάτωση για την αποφυγή ερεθισμών αλλά και αίσθηση φρεσκάδας στο τελείωμα.

Realshave Shave Cream With Argan Oil: H μοναδική παγκοσμίως κρέμα ξυρίσματος για Γυναίκες που παρασκευάστηκε για την κάλυψη των αναγκών κάθε γυναίκας.


Πως χρησιμοποιώ την κρέμα ξυρίσματος;

Οι κρέμες ξυρίσματός μας είναι το ιδανικό προϊόν για ένα τέλειο, βαθύ ξύρισμα. Η κρέμα δημιουργεί έναν υψηλής ποιότητας αφρό και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό μετά το ξύρισμα.

Οδηγίες χρήσης

 • Ρίξτε ζεστό νερό στο πρόσωπο, στα πόδια κλπ
 • Απλώστε μικρή ποσότητα της κρέμας με τα δάχτυλα σας
 • Κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις
 • Αφήστε την κρέμα για 1 – 2 λεπτά
 • Συνεχίστε χρησιμοποιώντας την ξυριστική σας μηχανή

Έχουν τα καλλυντικά σας προϊόντα κοινοποιηθεί στην πλατφόρμα CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης ;

Σαφώς και έχουν! Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τη παραγωγή και την διακίνηση καλλυντικών.

Αριθμός Εξουσιοδότησης – Ονoμασία Προϊόντος

3189714  – « Real Shave» Body Butter For Women

3189143  – « Real Shave» Shaving Cream For Women

3189706  – « Real Shave» Shaving Cream For Men


Είναι τα προϊόντα σας δοκιμασμένα σε ζώα;

Όλα μας τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Κάπου εδώ πρέπει να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή. Οι δοκιμές σε ζώα είναι απαράδεκτες και μη αποδεκτές από εμάς. Η realshave σέβεται τα ζώα και αποστρέφεται τυχόν πειράματα και βασανιστήρια σε βάρος τους. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα ως Cruelty free-Νo animal testing


Είναι τα προϊόντα σας Vegan;

Όλα τα ξυριστικά μας είδη (ξυριστικές μηχανές, ανταλλακτικές κεφαλές) καθώς και όλα μας τα καλλυντικά είναι Vegan.

 • Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ύλες ζωϊκής προέλευσης
 • Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συστατικά ζωϊκής προέλευσης
 • Η διαδικασία παραγωγής δεν περιλαμβάνει υλικά ζωικής προέλευσης
 • Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για Vegans.


Είναι τα προϊόντα σας ανακυκλώσιμα;

Εμείς στην Realshave σεβόμαστε το περιβάλλον. Έτσι όλα μας τα προϊόντα είναι ανακυκλώσιμα. Καλό θα είναι να συνομιλίσετε με τις τοπικές αρχές γιατί η ανακύκλωση κάποιων προϊόντων ποικίλει ανα γεωγραφική τοποθεσία.


Τηλεφωνική Επικοινωνία

Καλέστε μας για κάθε απορία που έχετε.

2310 857 357