To Blog μας


No more posts
masxalh-1200x584.jpg

To ιδανικό ξύρισμα μασχάλης | Tips & Συμβουλές από την Real Shave

Οι περισσότερες γυναίκες,αν όχι όλες, θεωρούμε το ξύρισμα του σώματός μας ρουτίνα-αγγαρεία.  Όσο βαρετό και κουραστικό αν είναι οφείλουμε να το κάνουμε για λόγους καθαριότητας και καλαισθησίας σχεδόν κάθε μέρα. Οπότε οπλίσου με υπομονή και ακολούθησε τις συμβουλές μου για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα! Εφόσον είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις τότε προσπάθησε να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρακάτω άρθρο θα σας παραθέσω κάποιες συμβουλές-tips για το πώς πρέπει να ξυρίζεις σωστά την μασχάλη σου αποφεύγοντας έτσι τυχόν ερεθισμούς και σημάδια.

LANDING_Sixie_x_4tem.jpg

H realshave.gr φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ιδανικό ξυράφι! Τα εξαλέπιδα ανταλλακτικά ξυραφάκια! Ναι καλά ακούσατε! Ξυραφάκια 6 λεπίδων! To εξαλέπιδο ή αλλίως επταλέπιδο όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί λόγω των επτά λεπίδων στο σύνολό του (έξι στο μπροστινό σημείο του ανταλλακτικού/μία λεπίδα τρίμερ στο πίσω μέρος του ανταλλακτικού,το ίδιο ισχύει και για το πενταλέπιδο,διαθέτει τρίμερ στο πίσω μερος του ανταλλακτικου οπότε χαρακτηρίζεται και εξαλέπιδο) προσφέρει γρήγορο άνετο και χωρίς ερεθισμούς ξύρισμα! Το ιδανικό ξυράφι δηλαδή που χρειάζονται όλοι και όλες!

silky-smooth-shaving-guide-for-women-header-v1-1200x400.jpg

Το ξύρισμα των ποδιών είναι μια ρουτίνα για τις γυναίκες. Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνεται σωστά δηλαδή χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα, καψίματα και σπυράκια. Πρέπει τα πόδια μιας γυναίκας να είναι τέλεια αποτριχωμένα και  να γυαλίζουν μετά το ξύρισμα! Μην ξεχνάτε πως οι περισσότεροι άνδρες παρατηρούν τα πόδια μιας γυναίκας.Για να δούμε πως θα το πετύχετε αυτό.

shav-1200x800.jpg

Τέλειο ξύρισμα προσώπου! Δες εδώ όλα τα μυστικά!

Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν αναρωτηθεί..γιατί βγάζω σπυράκια μετά το ξύρισμα…γιατί μου προκαλεί το ξύρισμα ερεθισμούς; γιατί το πρωί ξυρίζομαι καλύτερα και ούτω καθεξής.Θα δούμε σήμερα μερικές συμβουλές για ένα τέλειο και χωρίς ερεθισμούς ξύρισμα.

voz-2-1200x630.jpg

Αρκετοί είναι οι άνδρες που ψάχνουν να βρουν τι σκέφτεται για αυτούς μία γυναίκα που τους αρέσει, γιατί πιθανόν εστιάζουν σε ενδείξεις και σημεία του σώματος  που δεν αποκαλύπτουν με ακρίβεια τις σκέψεις της. Με λίγα λόγια, προσέχουν τα μάτια της, τις εκφράσεις του προσώπου της, το τίναγμα των μαλλιών της. Πολλοί άνδρες, όμως, στηρίζουν το φλερτ τους με μία γυναίκα στις κινήσεις των ποδιών  της, που τα αποκαλύπτουν όλα, όπως αποδεικνύουν Άγγλοι μελετητές.

aaa.jpg

 

Με τον όρο κόντρα ξύρισμα εννοούμε το ξύρισμα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την φορά που μεγαλώνει η τρίχα. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ξυρίζονται στο πρόσωπο και αντίστοιχα στα πόδια κόντρα επιτυγχάνοντας έτσι ένα βαθύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Βέβαια πολύ μεγάλο ρόλο στο κόντρα ξύρισμα παίζει και η ευαισθησία του δέρματος όπως και η συνέπειά μας στην αντικατάσταση των ανταλλακτικών λεπίδων (όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, για την σωστή υγιεινή της επιδερμίδας μας , για την αποφυγή τυχόν ερεθισμών και διάφορων βακτηριδίων που αναπτύσσονται στο ξυράφι μας μετά από αρκετές χρήσεις,καλό θα είναι να το αντικαθιστούμε μετά 8-10 ξυρίσματα)

20140413-Lampier-3000-1200x675.jpg

Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί  είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το ξύρισμα του σώματός τους, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς τους.

BALD_COVER_3.jpg

Το ξύρισμα του κεφαλιού αποτελεί στις μέρες μας ένα “sexy look” για τους άνδρες. Πολλοί νέοι το προτιμούν, είτε λόγω της αραίωσης (τριχόπτωσης) στο τριχωτό της κεφαλής, είτε γιατί είναι το κούρεμα που τους αρέσει. Έχετε σκεφτεί, όμως, πώς επιτυγχάνεται ένα τέλειο ξύρισμα; Σίγουρα, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Με τη σωστή προετοιμασία, τη σωστή τεχνική και τα κατάλληλα μέσα (κρέμες ξυρίσματος, ξυραφάκια) μπορείτε να πετύχετε ένα επαγγελματικής ποιότητας ξύρισμα μέσα σε λίγα λεπτά ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες για τραυματισμούς στο δέρμα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

woman-shaving-1200x600.jpg

Γυναικείο ξύρισμα. Μια ξεχωριστή διαδικασία περιποίησης του δέρματος της γυναίκας

Σύμφωνα με μελέτες (δρ. Μιχελάκης) τα δύο φύλα διαθέτουν τελείως διαφορετική σύσταση δέρματος, καθώς η γυναίκα  σε αντίθεση με τον άνδρα έχει πιο λεπτό, ξηρό  και ευαίσθητο δέρμα και με χαμηλότερη πυκνότητα σε κολλαγόνο,  με αποτέλεσμα εκείνη να βάλλεται περισσότερο από το γήρας, την υπεριώδη ακτινοβολία, το κάπνισμα και το πέρασμα του χρόνου. Αλλά «κάθε όμορφη γυναίκα είναι και ευαίσθητη», (Οβίδιος) γι’ αυτό και είναι σημαντικό να περιποιείται το δέρμα της και να χρησιμοποιεί τα δικά της προϊόντα περιποίησης, κάτι που οι γυναίκες το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους και έχουν μάθει να ζουν με αυτό. Στη διευκόλυνση, φυσικά, του έργου τους έχουν συμβάλλει πολλές εταιρείες καλλυντικών προϊόντων, ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα γρήγορα και με διάρκεια!

MG_2181-min-e1575364959382-1200x781.jpg

Ο καθαρισμός των λεπίδων ξυρίσματος είναι το Α και το Ω σε ένα ξύρισμα. Με την σωστή καθαριότητα θα διασφαλίσετε αποτελεσματικό ξύρισμα και πάνω απ’ όλα ασφαλές. Κανείς δεν θέλει το ξυράφι του να είναι “μπουκωμένο”. Ο καθαρισμός του ξυραφιού θα παρατείνει την διάρκεια ζωής του ενώ παράλληλα θα ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση τυχόν βακτηρίων κάτι που θα το καθιστούσε επιβλαβές.Με πέντε απλά βήματα θα σας δείξουμε πώς να καθαρίζετε τα ξυράφια σας καθώς και που να προσέξετε περισσότερο.