Σχετικά με μας

Η Realshave είναι η μόνη ανεξάρτητη Ελληνική εταιρεία ξυριστικών ειδών. Η χρόνια κατανάλωση ακριβών και αναποτελεσματικών ξυριστικών και καλλυντικών ειδών μας παρακίνησε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ξυριστικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή στην πόρτα σας! Πιστεύουμε ότι τα ξυριστικά προϊόντα πρέπει να έρχονται σε εσάς από το να πάτε εσείς να τα αγοράζετε.

Παραγγέλνετε διαδικτυακά και τα στέλνουμε στην διεύθυνση που μας υποδεικνύετε.

Όλοι στην ομάδα μας μοιραζόμαστε  τον ίδιο σκοπό: Θέλουμε τις γνώσεις μας στις ξυριστικές μηχανές καθώς και στα προϊόντα πριν και μετά το ξύρισμα να τις μετουσιωσουμε σε δική σας απόλαυση!! Για αυτό δημιουργήσαμε το www.realshave.gr.

Η Αρχή μας

Πιστεύουμε σε ένα φυσικό και βιώσιμο περιβάλλον στο μέλλον!

Προϊόντα χωρίς parabens

Para.. τι;;; Όλα μας τα προϊόντα είναι χωρίς parabens.

Ναι, θα συμφωνήσουμε ότι τα parabens είναι συστατικά τα οποία απομακρύνουν τα βακτήρια από τα καλλυντικά. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά κανείς δεν σας λέει ότι έχουν τοξικές επιπτώσεις στο δέρμα.

Οπότε εμείς οφείλουμε να τα απομακρύνουμε από όλα μας τα προϊόντα για το καλό όλων μας!!

No Animal Testing – Cruelty Free

Όλα μας τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Κάπου εδώ πρέπει να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή. Οι δοκιμές σε ζώα είναι απαράδεκτες και μη αποδεκτές από εμάς.

Η realshave σέβεται τα ζώα και αποστρέφεται τυχόν πειράματα και βασανιστήρια σε βάρος τους. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα ως Νot Animal TestedCruelty Free.

Προϊόντα Που Μπορούν να Ανακυκλωθούν

Γνωρίζετε ότι το 10% των πλαστικών που παράγονται κάθε χρόνο παγκοσμίως καταλήγουν στους ωκεανούς μας; Κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο θαλάσσια ζώα χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας αυτών των πλαστικών.

Γι’ αυτό λέμε όχι στα πλαστικά ξυραφάκια μιας χρήσης. Με βάση τα στοιχεία του Οργανισμού Προστασίας του περιβάλλοντος, εκτιμάται ότι πάνω από δυο δισεκατομμμύρια ξυραφάκια μιας χρήσης ρίχνονται κάθε χρόνο σε χώρους υγεινομικής ταφής. Επίσης τα περισσότερα από αυτά (ξυραφάκια μιας χρήσης) λόγω της σύστασης τους από πολλά και διάφορα υλικά ΔΕΝ είναι ανακυκλώσιμα.

Εμείς στη Realshave χρησιμοποιούμε με σύνεση τα πλαστικά υλικά τα οποία όμως είναι ΟΛΑ ανακυκλώσιμα.